OVER JOU

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

 

Houd jij van werken én van gezelligheid? Zoek jij een plekje in een fijn team, waar je ook kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? Lees dan vooral even verder!

Home 9 Over jou

OVER JOU <

Flexibel, daadkrachtig, collegiaal, aanpakker, gezellig, sociaal, nauwkeurig.

 

Zijn deze kenmerken op jou van toepassing? Dan is de kans groot dat je je bij ons goed op je plek zult voelen! Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die in ons team passen, die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en net even dat stapje extra willen zetten.

JOUW TOEKOMST <

Kom je bij ons werken, dan heb je zelf je toekomst in handen. Ben je blij in je functie, zit je daar helemaal op je plek? Dat is mooi, dan blijf je dat doen zolang jij wilt. Zoek je na een tijdje toch een andere uitdaging, dan kijken we samen wat er mogelijk is: waar liggen je kwaliteiten, wat wil je ontwikkelen of leren? En natuurlijk kijken we ook welke mogelijkheden er dan binnen onze organisatie voor je zijn.

Je kunt leren van je collega’s, maar ook door het volgen van trainingen, cursussen en/of opleidingen. 

SCHOLING, CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN <

Je kennis op peil houden en/of uitbreiden vinden we belangrijk. We staan dan ook klaar om je te begeleiden bij het volgen van cursussen of een opleiding. Zo kijken we ook altijd met onze chauffeurs mee voor de nascholing van hun Code 95.

Wil je bijvoorbeeld je Bedrijfshulpverlening (BHV) of VCA-certificaat halen of verlengen? Je vrachtwagenrijbewijs halen? Of heb je een andere interessante training of opleiding gezien? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

ARBEIDSVOORWAARDEN <

Als onze collega profiteer je van alle arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Groen, Grond en Infrastructuur. Zo heb je bijvoorbeeld recht op 26 vakantiedagen (vanaf de leeftijd van 18 jaar) en 13 ATV dagen per jaar, uitbetaling van overuren en 8,33% vakantietoeslag. 

> VEILIGHEID VOOR AL ONZE MEDEWERKERS <

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om te werken volgens VCA** richtlijnen. Dit houdt o.a. in dat wij zorgen dat je over de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt, dat ons materieel goed onderhouden wordt en dat we je regelmatig bijpraten over allerlei onderwerpen die met veiligheid en gezondheid te maken hebben. Zo zorgen we samen voor een veilige werkomgeving.