ONS BEDRIJF

Wij zijn een professioneel familiebedrijf.

 

Dat merk je aan de korte lijntjes binnen onze organisatie. We weten wat er speelt en we kennen onze collega’s en klanten.

Home 9 Over ons

OVER ONS <

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van infrastructuur, grondwerken, sloopwerken en het aanleggen van (sier)bestratingen. Tijdens de wintermaanden staan we ook paraat voor gladheidsbestrijding van openbare wegen en bedrijfsterreinen.

Zo divers als onze projecten, zijn ook onze klanten. Particulieren, aannemers, installatiebedrijven, zorginstellingen, scholen, gemeentes, instellingen… slechts een kleine selectie uit ons klantenbestand. 

ONS TEAM <

Ons team bestaat uit zo’n 40 vaste medewerkers, ZZP-ers, stagiaires en tijdelijke krachten. Het grootste deel van onze medewerkers is iedere dag buiten aan het werk: machinisten, vakmannen GWW, stratenmakers, grondwerkers en handslopers. Op de verschillende locaties zorgen zij dat de werkzaamheden netjes uitgevoerd worden. Dat kunnen projecten van een paar dagen zijn, maar ook projecten van enkele maanden. Onze projectleiders en uitvoerders gaan van project naar project om alle medewerkers aan te sturen.

Vanuit onze kantoren in Sint-Oedenrode en Sint-Michielsgestel worden de projecten voorbereid: calculaties worden gemaakt, offertes voorbereid en aanbestedingen uitgewerkt. Ook de administratieve en financiële afhandeling wordt vanuit kantoor verzorgd.

We houden van werken, maar ook van gezelligheid! Na het werk nog even een drankje in de kantine doen we graag. Ook de jaarlijkse bouwvakborrel en het kerstfeest zijn gezellige avonden waar je niks tekort komt. Eind 2022 hebben enkele collega’s onze personeelsvereniging opgericht en ook zij regelen jaarlijks een verrassend uitstapje voor alle leden.

ONZE LOCATIES <

We werken vanuit onze locaties in Sint-Oedenrode en Sint-Michielsgestel. Op beide locaties is voldoende ruimte voor ons materieel, opslag van materialen en parkeergelegenheid. Ook hebben we op beide locaties kantoorruimte en een fijne kantine waar we de ochtenden meestal starten met een kop koffie.

Onze werkplaats is op onze locatie in Sint-Oedenrode, waar onze eigen monteur (kleine) reparaties en regulier onderhoud verzorgt.

> VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST <

Onze jarenlange ervaring begint in 1971, toen Harrie Kuijpers in dienst kwam bij Loonbedrijf Verschuijten, toen vooral actief in het agrarisch loonwerk. Twintig jaar later kreeg hij de kans om het bedrijf over te nemen en veranderde hij de naam in H. Kuijpers B.V.: de naam die ondertussen in de regio breed bekend is.

Sinds 2018 staan de zoons van Harrie aan het roer: Harm en Koen Kuijpers. Vanaf dat moment werd ook de groei van onze organisatie ingezet. Met de overname van Beerens Grondverzet in 2019 en Kapteijns BV in 2022 hebben zij mooie stappen gezet en een stabiele organisatie neergezet, voor nu én voor de toekomst.